Juridisch advies voor ondernemers

Juridisch advies voor ondernemingAls ondernemer kan het zijn dat je advies van een jurist nodig hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergunningen, issues met werknemers en zakelijke conflicten. In het Kubus netwerk hebben wij juristen die dagelijks juridisch advies voor ondernemers geven. Jouw Kubus adviseur kan hier gebruik van maken en je ondersteunen. Ook als je fiscaal-juridisch advies nodig hebt profiteer je van de kracht van het Kubus-netwerk. De fiscalisten van Kubus kunnen je van advies voorzien over zaken waar je niet alle dagen mee te maken zult hebben, maar die wel perfect geregeld moeten zijn.

Een groot voordeel is dat Kubus dichtbij jou als ondernemer staat en je daarom kan voorzien van het juridisch advies dat het beste bij je onderneming past en waarmee je de meeste voordelen kunt behalen.

Vragen over juridisch advies voor ondernemers?

Ben je nieuwsgierig waar en wat voor juridisch advies je onderneming verder kan helpen? Benieuwd wat de kosten zijn? Vraag dan meer informatie of een offerte bij ons op.

Expertisegebieden

Wij ondersteunen je graag op o.a. de volgende gebieden:

  • Adviseren over de omzetting van eenmanszaak of VOF naar een BV, en wat voor fiscale gevolgen het heeft als je DGA (directeur-grootaandeelhouder) wordt
  • – Adviseren over het terugkeren van een BV naar een VOF of eenmanszaak
  • – De mogelijkheden van buitenlandconstructies vertrouwelijk bespreken
  • – Adviseren over minder bekende, wettelijk erkende rechtsvormen zoals een coƶperatie of een Euro-bv, bijvoorbeeld bij een faillissement
  • – Fiscaal en juridisch adviseren bij bedrijfsopvolging
  • – Adviseren over het pensioen en je oude dag, als ondernemer of na verkoop van je bedrijf
  • – Samen een persoonlijk financieel plan opstellen

Wij kunnen veel betekenen voor iedere organisatie

Starter
BV-Holding
ZZP
Eenmanzaak
Maatschap
Stichting
Vereniging
Coƶperatie u.a.
Franchise
VOF