Financieel adviseur Lelystad Zuid

Financieel adviseurvrouw berekent de administratie en geeft financieel advies

De financieel adviseur van Kubus Lelystad Zuid helpt jou financieel gezond te blijven. We voeren een liquiditeitsprognoses voor je uit (indien gewenst doen we dit gezamenlijk), zodat je leert om inzicht te krijgen in je eigen situatie. Indien gewenst ondersteunen we je bij het debiteurenbeheer, of we nemen deze zorgen zelfs volledig uit je handen. Met telkens nieuwe regels, rentepercentages, investeringen en kansen, helpen we jou bij het maken van de juiste beslissingen. We geven je advies en kijken hierbij naar het hele plaatje; samen met bijvoorbeeld onze fiscale en juridische specialisten.

Kubus biedt meer.

Goed financieel advies is van levensbelang voor de financiële gezondheid van een onderneming en van de ondernemer. Kubus is dan ook veel meer dan alleen een boekhouder of administrateur. Dankzij ons grote en slimme Kubus-netwerk kan jouw financieel adviseur je altijd uitstekend financieel advies geven over de meest uiteenlopende zaken. Zo kunnen wij je ondersteunen bij de volgende zaken:

Schuldhulpverlening
Fiscaal-juridisch advies
Coöperatie starten
Automatisering
Organisatiemanagement
Interim management
Franchise-advisering
Financieringsaanvragen
Mediation

Vraag onze financieel adviseur

Vrijwel iedere onderneming kan op meerdere punten nog verbeteren. Daarom is het regelmatig inwinnen van financieel advies dan ook van levensbelang voor je onderneming. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn en verdiend zich altijd terug. Zou je ook graag advies willen krijgen over een bovengenoemd onderwerp of een andere financiële kwestie? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij helpen je graag verder met goed financieel advies.

Wij kunnen veel betekenen voor iedere organisatie

Starter
BV-Holding
ZZP
Eenmanzaak
Maatschap
Stichting
Vereniging
Coöperatie u.a.
Franchise
VOF