Over ons

‘Waarmee kan ik u helpen?’

Over Ons Michael RosnerKlanten zeggen dat ik uitstekend kan luisteren. Daardoor kan ik ze goed door moeilijke tijden heen begeleiden. De volgende stap naar bijvoorbeeld een BV laten maken. Dat komt omdat ik een brede opleiding en veel business ervaring heb. Daarnaast ben ik zeer bedreven in het in zetten van IT.

Zo werkt Kubus Lelystad Zuid met Exact online, King (vh Muis), e-boekhouden, doen we de fiscale aangiften in Nextens en de salaris administratie in NMBRS.  Hierdoor kan ik snel en accuraat cijfers produceren en kunt u als klant 24/7 volgen hoe u er voor staat.

Maar wij gaan nog verder: ook bij uw marketing-, en operationele- , personeels- en juridische problemen staan wij u graag terzijde. Tenslotte wil ik u nog wijzen op onze specialiteiten om ondernemers uit de schuldsanering te houden en leningen voor ze aan te trekken.

‘Wat heb ik gedaan?’

In 30 jaar heb ik me ontwikkeld tot een allround Business Consultant; te beginnen bij de basis: administratie en belastingadvies. Hiertoe heb ik marketing gestudeerd in USA (afgeronde MBA opleiding) en Accountancy aan de Universiteit van Amsterdam.

Na mijn studie ben ik begonnen in loondienst als controller en vervolgens werd ik financieel directeur bij een participatie maatschappij. Daarna ben ik me ook in de praktijk gaan verdiepen in marketing en ben oa. marketing directeur van een franchise organisatie geweest.

De laatste 15 jaar ben ik gevestigd als zelfstandige franchise nemer van de Kubus organisatie en houd ik me vooral bezig met het correct en op tijd aanleveren van de benodigde Belasting aangiften en het geven van adviezen hier over aan mijn klanten. Ons kantoor werkt met een 5-tal goed opgeleide werknemers. (HBO niveau). En dat doen we vooral in Lelystad en Almere. Maar ook daarbuiten kunnen wij ondernemers goed van dienst zijn.

Contact opnemen

Kan ik u ergens bij helpen? Of zit u met vragen over ons? Neem dan gerust even contact met me op! Dat kan via 06 44 15 44 34 of via lelystad.zuid@kubus.nl.


Contact

Kubus Administratie