Administratiekantoor Kubus Lelystad Zuid

Administratiekantoor op maat en naar behoefte

AdministratiekantoorZoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Lelystad Zuid aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om  administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden. Wij helpen je om financieel gezond te blijven, door een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Veel online regelen.
Bij Kubus maken we veel gebruik van digitale processen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gratis facturatieprogramma te krijgen via Kubus. Hiermee kun je rekeningen versturen naar je klanten die gelijk gekoppeld worden aan je administratie. Omdat je als ondernemer genoeg afspraken hebt om te onthouden, doen wij dit voor jouw administratieve deadlines. Jouw Kubus adviseur brengt je op de hoogte van de belangrijke momenten in het jaar. Daarnaast krijg je van ons kwartaaloverzichten om inzicht te krijgen in je financiële situatie. Wil je liever zelf kunnen bekijken hoe financieel gezond je bent, op het moment dat het jou uitkomt? Dat kan. Met digitale administratie kun je online boekhouden en blijf je permanent zelf op de hoogte. Ervaar het zelf!

Offerte aanvragen

Bij Kubus Lelystad Zuid heb je altijd vooraf duidelijkheid. Duidelijkheid over wat je betaalt voor welke dienst, over het op tijd gereed hebben van je jaarrekening en de belastingaangifte en over waar je altijd terecht kunt met ieder vraagstuk. Vraag hieronder informatie of een offerte aan voor alles op het gebied van het uitbesteden van je (financiële) administratie tot fiscaal advies.

Wij kunnen veel betekenen voor iedere organisatie

Starter
BV-Holding
ZZP
Eenmanzaak
Maatschap
Stichting
Vereniging
Coöperatie u.a.
Franchise
VOF